Shenzhen BAOGELA Technology Co.,ltd.

Nyheder

McKinsey frigav en rapport: I denæste fem år vil high-end smykker og luksusurindustrien vokse hurtigt!
Slip tid: 2022-07-08 16:48:21  Hits: 19

mckinsey' s seneste rapport: Kinas marked i denæste fem år


will fremmer genopretning af de høje-end smykker og luksusurindustri


mckinsey&Company, et multinationalt konsulentfirma i Kina, frigav en markedsundersøgelsesrapport, der skitserede markedets udsigter for premium -smykker, premium og ultra luksusurindustrier i denæste fem år.


mckinsey sagde, at det Dette er to industrier i betydelig skala, der besætter hovedandelen på det globale luksusmarked med det samlede årlige salg på mere end 330 milliarder amerikanske dollars.


during the epidemic periode, salget af høje-end Smykkerindustrien faldt med 10-15%, og salget af høje-end og ultra luksusure faldt med 25-30%. Imidlertid forventer McKinsey, at disse to industrier kan komme sig i de kommende år. Zoner forventes væksten at blive drevet af unge forbrugere og Kina

39; s hjemmemarked. Pånuværende tidspunkt tegner Asien sig for 45% af det globale salg af smykkesalg og 50% af det globale ur -salg.

&#in denæste fem år forventes det asiatiske marked ledet af Kina yderligere at vokse. Salgsvæksten af ​​smykker med høj-grade vil være mellem 10% og 14% om året, og salgsvæksten af ​​luksusure vil være ca. 4% om året.&#


mckinsey estimerer, at den samlede vækstrate Af det globale smykkemarked vil være mellem 3% og 4% om året i denæste fem år.

-

among dem, mærket høje1.jpggrade smykker er omkring tre gange vækstraten på det samlede smykkemarked . Fra 2019 til 2025 vil mærket høje

grade smykker vokse med en sammensat årlig vækstrate på 8% til 12%. I fremtiden, drevet af digitale kanaler og bæredygtighed, vil modne mærker have en større markedsandel.


mckinsey forventer tre store ændringer i butiksmykkerindustrien:

--

digitization :

mckinsey estimerer, at globalt online salg kan vokse med en sats på 13
21%. Imidlertid minder det om, at industrideltagerenøje skal overveje transformationen af ​​digitale kanaler for at undgå at undervurdere vigtigheden af ​​humaniseret digital oplevelse.


in kendsgerning, online forbrugere forventer det sammeniveau af kundeservice og opmærksomhed for detaljer som butikker. I 2025 vil ca. 80% af shoppingaktiviteterne stadig blive gennemført i fysiske butikker, så cross channel problemfri oplevelse ernødvendig.

-

sustainability:

mckinsey estimerer, at 20 \
30% af det globale salg af smykkekrosen vil blive påvirket af bæredygtige orienterede forbrugere i 2025. Derfor skal markedsdeltagerne omfavne bæredygtighed for at vinde tillid fra unge forbrugere og udvikle lederskab.


new smykkemærker dukker op:

-

premium smykker tegner sig i øjeblikket for kun 20% af det samlede markedssalg. Imidlertid estimeres markedsandelen for luksusmærker
det anslås, at brandsmykker i 2025 vil tegne sig for 25

30% af markedsandelen, svarende til US $ 80 milliardern

in Feltet med høje
end og ultra luksusur, McKinsey forventer en relativt langsom vækstrate. Fra 2019 til 2025 vil dette marked vokse med kun 1% til 3% om året.

---mckinsey forventer, at tre store ændringer finder sted inden for høje

end og ultra luksusur:


2.jpgretail -kanaler vil blive transformeret omfattende:

-

i årtier har offline detailhandel været den vigtigste indtægtskilde for Watch -branchen, hovedsageligt gennem multi -brand -detailhandlere for at kontakte kunder. Mennu kræver forbrugerne direkte interaktion med mærker og forventer en bedre online shoppingoplevelse.

-

For denne grund, se producenterne vil udvide omfanget af deres detailvirksomhed og sikre kundeoplevelsen gennem dynamiske omni -kanalmidler . Dette er en stor udfordring for både mærker og detailhandlere. Det anslås, at det årlige salg på 2,4 mia. Nunder den hårde konkurrence mellem digitale indfødte mærker og modemærker, såvel som presset af den hurtigt voksende kategori af smart ure, midt i markedet i traditionelle ure står over for et stigende pres. Mange forbrugere i dette segment henvender signu til luksusvarer.


mckinsey estimerer, at medmindre traditionelle midt i mærkerne reagerer, kan det samlede salg af midt i midtveje falde med 2,5 milliarder dollars i 2025.


usher i enny æra med brugte ure:


mckinsey sagde, at anden

hand ure vil blive den hurtigst voksende del af branchen. Det anslås, at salget af anden
hand -ure i 2025 vilnå USD 29 milliarder til 32 milliarder dollars. Større mærker ernødt til at stræbe efter at gribe muligheden fra denne ændring, og professionelle e

retailers har brug for at forbedre deres forretningsmodeller i den stadig hårdere konkurrence.


Tidligere: I 2022 vil forbrugermessen fokuse...

Næste: Salvatore Ferragamo watch_f-80 sk...